БОЈА ЗА ВЕЃИ, ТРЕПКИ И БРАДА OXEYE 22МЛ

390 ден

Боја за покривање на бели влакна и визуелно нагласување на влакна на лицето: брадата, веѓите и трепките (без шминка). Нежна е за чувствителната кожа околу очите и лицето. Не предизвикува иритација, црвенила и алергии. Ги бои осветлените краеви на влакната и:

  • Трепките изгледаат подолги и погусти (со ист ефект како римел за густина и издолжување)
  • Веѓите се нагласени (како да сте нанеле римел за веѓи)
  • Брадата е младешка и визуелно погуста

Добивате нагласен, сосема природен изглед

Description