KYANA Sun Care Protective oil 150 ml

430 ден

Маслото KYANA SUN CARE е идеално решение за заштита на косата од сонце. Благодарение на својата единствена формула, тоа нуди заштита што и е потребна на косата, помагајќи да се задржи нејзината форма во целост и минимизирајќи го негативното влијание на факторите како морето и екстремните временски услови. Маслото обезбедува апсолутна заштита од УВА и УВБ зраците, додека нејзините активни состојки максимално ја штитат бојата на косата. Неговите навлажнувачки својства длабоко ја хранат косата, подобрувајќи ја и подмладувајќи ја нејзината текстура.

Category: Tag:

Description