KYANA Силвер Шампон 1lt.

550 ден

KYANA SILVER SHAMPOO 1lt.

Силвер шампон е многу ефикасен  во спречувањето на жолтите тонови кај плавата коса. Неговото додатно дејство е зајакнување на влакното, давајќи му глатка и мазна текстура и сјај.

Category: Tag:

Description