KYANA Queen Plex 500gr.

650 ден

KYANA QUEEN PLEX 500gr.

Бланш за коса со протеин од кашмир кој овозможува избелување и истовремено заштита на косата.

Благодарение на својот состав може да избели до 9 тонови, додека истовремено благодарение на технологијата PSC QUEEN PLEX  обезбедува апсолутна заштита на косата.

Се препорачува само за професионална употреба.

 

Category: Tag:

Description