KYANA Heat Protecting Straightening Cream 150ml.

400 ден

KYANA Heat Protecting Straightening Cream 150ml.

Крема за пеглана коса која ефикасно спречува електростатички електрицитет на косата.

Заштитува навлажнување од надворешни влијанија и променливи временски услови.

Се нанесува на мокра коса и не се одмива.

 

Category: Tag:

Description