KYANA Hair Care & protection ампули 1br.

ден100.00

KYANA Hair Care & protection ampoules

Ампули КИАНА за нега и заштита на косата по техничка процедура како што се боење, бланширање и промена на бојата. Содржат активен концентрат на овошна киселина богат со витамини, што во синергија со омекнувачите нуди цврстина и сјај на косата.

Category: Tag:

Description