KYANA Бланш за коса 1 кг.

1,200 ден

KYANA Бланш за коса 1 кг. со кератин.

Бланш за избелување на коса збогатен со кератин со дополнителна заштита на косата. Избелува до 8 тонови.

Се препорачува само за професионална употреба.

 

Category: Tag:

Description