KYANA CONDITIONER Малина 5lt

600 ден

KYANA CONDITIONER МАлина 5lt

Регенератор за омекнување за сите типови коса, со состојки кои особено помагаат обоената коса да ја поврати својата мекост и сјај.
Комплексот на витамини А, Е, Ф и Х ја штити косата од сончева светлина и загадување на воздухот.

Category: Tag:

Description