KYANA COLOR REMOVER 100ml

ден420.00

KYANA COLOR REMOVER 100ml

Отстранувачот на боја за коса од KYANA ефикасно ја остстранува непосакуваната боја од косата. Неговиот состав гарантира враќање на предходната нијанса без дополнително оштетување. Може да се користи на цела коса или само да одредени делови.

Содржи: РЕДУЦЕР 100мл и АКТИВАТОР 100мл
Се препорачува само за професионална употреба

Category: Tag:

Description