KYANA Coconut шампон 1lt

150 ден

KYANA Coconut шампон 1lt

Шампон со формула за чистење на косата со што го враќа сјајот на екстремно оштетената и кршлива коса. Благодарение на кератинот, ја штити косата од понатамошно оштетувањето и ја зголемува нејзината издржливост.

Category: Tag:

Description