KYANA Black Currant шампон 5lt

600 ден

KYANA SHAMPOO BLACK CURRANT 5lt

Шампон со екстракт од чрна рибизла погоден за секојдневна употреба. Протеините од црна рибизла ја регулираат хидратацијата на косата и ги подобруваат нејзините механички својства.

Category: Tag:

Description