Козметички кревет PR 910

18,500 ден

Description

Високо квалитетен модел на козметички кревет со статична положба на телото.
Наменет е за козметички третмани, масажи низ салони за убавина. Со оглед на тоа што има голема цврстина и многу е лесен за одржување, овој модел на кревет PR 910 е погоден и за медицинска намена низ ординации.