INSIGHT Органски шампон за масна коса 900мл

ден340.00

Понекогаш косата може да изгледа мрсна, сјајна и тешка. Овој феномен е резултат главно на факторите на природата на косата, кои ја одредуваат обилноста на себумскиот секрет на кожата. Дополнителни причини може да бидат: стресниот начин на живот, небалансираната исхрана или загадувањето на животната средина. Во овој случај, потребно е да се
прочисти косата со избирање на шампон за нормализирање на себумот, што не стимулира понатамошна активност на себумските жлезди и ја прочистува иритираната кожа.

Description