MP HAIR Kерамички четки Јонитех

350 ден

Kерамички четки со јонски влакна кои ја штитат косата од пукање и оштетување.

Создава поголем волумен. Ергономски дизај. Водоотпорна.

Цена

  • Керамичка четка Јонитех Ø 19 мм – 350 ден.
  • Керамичка четка Јонитех Ø 25 мм – 400 ден.
  • Керамичка четка Јонитех Ø 32 мм – 450 ден.
  • Керамичка четка Јонитех Ø 43 мм – 500 ден.
  • Керамичка четка Јонитех Ø 53 мм – 600 ден.

Description