FONEX Колонска вода GUMMY 500 ml.

200 ден

Колонска вода Fonex GUMMY 500 ml.

Освежувачка колонска вода за после бричење. Дава свежина и енергија на кожата со својот долготраен парфем.

Category: Tag:

Description