FONEX Гел за коса Maximum Hold and Extreme Look 700 ml

ден300.00

Гел за коса Fonex Maximum Hold and Extreme Look 700 ml

Fonex Gummy гел за коса дозволува создавање екстремни фризури и структурирани форми. Максимална јачина и сјај за целодневна фризура.

Број еден гел за коса кај берберите во Македонија и цела европа.

Category: Tag:

Description