MP HAIR Тостер за коса

ден2,500.00

Карактеристики:

• Опремено со 5 заменливи алуминиумски плочи:

– 1 Тостер

– 1 Мини тостер

– 1 Мазна

– 1 Триаголен

– 1 Бранови

• Работна температура од 200 ° C

• Ширина на плочата 6 см

Description