STHAUER Тостер за коса JAWA

1,800 ден

Карактеристики:

• Керамички плочи со јони-турмалинска технологија

• Хомогена и постојана топлина

• Јонизирачки својства

Технички спецификации:

• Прилагодлива температура од 130 ° до 230 °

• Дигитален дисплеј

• Ширина на плочата 4,2 см

• Должина на плочи 10 см

• Длабочина на тосер: висина 0,8 см – должина 0,8 см

• Автоматско исклучување кога не се користи (60 минути тајмер)

• 3 m електричен кабел

• Професионален вртлив кабел од 360 °

Description