Топилка за восок 1 лименка + 3 патрони

4,200 ден

Топилката за восок за лименка и три патрони е идеално решение за затоплување на восок за депилација во козметички салони. Овозможува затоплување на лименки плус три патрони истовремено, и нивно одржување во погодна температурата, идеална за работа во козметичките салони.

Description