Sale!

Топилка за восок 1 патрон

ден900.00 ден500.00

Прекрасен модел на топилка за восок за ролон. Се користи за затоплување на восок во форма на патрон. Лесен е за употреба.
Го затоплува восокот до степен каде ќе биде спремен за депилација.
Овој е погоден модел на топилка за козметички салони, но истовремено и за домашна употреба.

Description