Sale!

STHAUER Фигаро за коса 19 мм

1,400 ден 800 ден

Карактеристики:

• Керамички слој

• Достигнува температура за 30 секунди

• Ергономски и лесен за ракување

• Удобна рачка за долг зафат

Технички спецификации:

• Работна температура 200 ° C

• Должина на електричен кабел 3 m

• Професионален вртлив кабел од 360 °

Description