Sale!

MP HAIR Преса за бранови

3,600 ден 2,800 ден

Карактеристики:

• Керамички обложени плочки

• Електронска регулација на температурата

• 4 нивоа на температура од 150 ° C до 200 ° C

• ЛЦД дигитален дисплеј

• Врв изолиран на топлина

• Должина на електричен кабел 3 m

• Професионален вртлив кабел од 360 °

Description