MP HAIR Пегла за коса TITANIUM

3,600 ден

Професионалното подножје на плочките изработено од Titan Technology има мазна површина и висока температурна работа.

Брзо ја постигнува работната температура и ви овозможуваат да создадете совршено мазни, меки и сјајни фризури за многу кратко време. Благодарение на тесните плочи од 2,5 см е можно да се создадат брановидни и дефинирани фризури.

Карактеристики:

• Осцилирачки плочи од титаниум

• јонизирачки својства

• Отпорност на технологија MCH: хомогена и постојана топлина

• Дава сјај и свиленкаст изглед

• Ергономска, лесна и лесна за ракување

Технички спецификации

• Прилагодлива дигитална температура од 130 ° C до 230 ° C

• ЛЦД дигитален дисплеј

• Ширина на плочата 2,5 см

• Должина на плочи 11 см

• Автоматско исклучување во случај на прегревање

• Автоматско исклучување кога не се користи (тајмер од 60 минути)

• Копче за затворање на плочата за безбедно складирање

• Должина на електричен кабел 3 m

• Професионален вртлив кабел од 360 °

Description