MP HAIR Пегла за коса SILK

ден3,400.00

Карактеристики:

• Нано титаниумски плочки

• Дополнително издолжени плочки

• Отпорност на технологија MCH

• Хомогена и постојана топлина

• јонизирачки својства

Технички спецификации:

• Прилагодлива дигитална температура од 150 ° C до 230 ° C

• Ширина на плочи 2,4 см

• должина на плочи од 12 см

• Автоматско исклучување кога не се користи (тајмер од 60 минути)

• 3 m електричен кабел

• Професионален вртлив кабел од 360 °

Description