MP HAIR тостер за коса Profesional

3,100 ден

Професионален тостер за коса со работна температура од 150 до 230 ºC .

Употреба: Вклучете ја во струја и притиснете на I/O копчето 1 секунда.

Основната температура е 150 ºC. Со +/- подесете ја посакуваната температура.

Дисплејот ќе трепка, додека не се постигне температурата.Работете по секции на косата. За волумен работете само во коренот на косата.

Карактеристики:

• Керамички плочи со јони-турмалинска технологија

• Хомогена и постојана топлина

• Јонизирачки својства

Технички спецификации:

• Прилагодлива температура од 130 ° до 230 °

• Дигитален дисплеј

• Ширина на плочата 4,2 см

• Должина на плочи 9 см

• Длабочина на тосер: висина 0,3 см – должина 0,5 см

• Автоматско исклучување кога не се користи (60 минути тајмер)

• 3 m електричен кабел

• Професионален вртлив кабел од 360 °

 

Description