MP HAIR Машинка за коса

3,100 ден

Карактеристики:

• Работи со батерија или кабел за напојување

• Моќен и тивок мотор со ниски вибрации

• Долготрајна батерија

• Професионално и прецизно сечење

• Ергономски дизајн

• Лесен и практичен

Технички карактеристики:

• керамичка глава од 45 мм

• 4 прилагодувања за сечење: 1,0 / 1,3 / 1,6 / 1,9 mm

• Време на полнење на батеријата 5 ч

• Работа на секоја батерија 60 минути 

• Батерија што може да се отстрани

Вклучени податоци:

• 1 резервна батерија

• 4 пластики од 3 – 6 – 9 – 12 мм

• 1 четка за чистење на главата

• 1 масло за подмачкување

• 1 кабел за напојување

Out of stock

Description