STHAUER Машинка за коса DETAILER

ден1,800.00

Карактеристики:

• Работи со  кабел 

• Моќен и тивок мотор со ниски вибрации

• Професионално и прецизно сечење

• Ергономски дизајн

• Лесен и практичен

Технички карактеристики:

• челична глава од 35 мм

Вклучени податоци:

• 4 пластики од 1 – 2 – 3 – 4 мм

• 1 четка за чистење на главата

• 1 масло за подмачкување

Description