Sale!

MP HAIR Фен за коса TORNADO

ден2,000.00 ден1,600.00

Карактеристики:

• јашина на мотор од 2000 W

• 2 брзини

• 3 температури

• Копче за ладен воздух

• 2 концентратори на воздух

• Отстранета задна решетка

• 3 m електричен кабел

Description