GAMMA+ Фен за коса Turbostar

ден2,900.00

Карактеристики:

• Компактен со должина само 227 mm

• јачина на мотор 2500 вати

• Професионален AC мотор

• 2 брзини

• 3 температури

• Магнетна и отстранлива задна решетка

• Ергономска рачка

• 2 концентратори на воздух

Description