STHAUER Фен за коса COMPACT

2,600 ден

Карактеристики:

• јачина на мотор 2000 вати

• Професионален AC мотор

• 2 брзини

• 3 температури

• Копче за ладен воздух

• Магнетна и отстранлива задна решетка

• Ергономска рачка

• Прстен со кука

• 2 концентратори на воздух

 

Description