DEPILEVE Восок за Депилација Ролон 100 гр. Златен

ден100.00

Поради својата специјална текстура овој восок се нанесува во многу тенок слој што допринесува до исклучително прецизна и детална депилација. Природен без додатоци и парфеми со што се избегнува секоја можност за иритација. Погоден за сите типови на кожа.

Description