DEPILEVE Восок за депилација лименка 800 гр. Златен

650 ден

Ладен восок од бор со рецепта за сите намени.
Ја прави кожата мека и свилена. идеален за широки области. Тенката конзистентност го прави економичен за употреба.

Тип на влакно: сите типови.

Тип на кожа: нормална.

Зони: нози, раце, грб, гради.

Description