DEPILEVE Восок за депилација лименка 800 гр. Розев

650 ден

Ладен восок од розев шампањ, за брза регенерација на клетките.
Ја прави кожата мека и свилена. идеален за широки области и чуствителна кожа.

Тип на влакно: сите типови.

Тип на кожа: чуствителна.

Зони: нози, раце, грб, гради.

 

Description