Сретство за отс. на восок 1000мл

850 ден

Средство за безбедно и лесно чистење на восок за депилација од сите површини. Погодно за користење врз метални, дрвени и кожни материјали.

НАПОМЕНА: При користење на сретството задолжително носење на заштитни ракавици. Не се користи на човечка кожа.

Category: Tag:

Description