DOLL Масло за масажа Ментол и Гуарана 500 мл

350 ден

Масло за масажа со оптимална флуидност за да се обезбеди максимална релаксација за време на третманот. Збогатен со масло од ментол и гуарана, познат по тоа што дава нова цврстина на кожата. Идеален за чувствителни кожи.

Description

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.