IN SIGHT

👩🏼👩🏼‍🦳 Сите имаме уникатен индентитет, различни барања и посебен тип на коса. Заради тоа постои IN SIGHT со третмани прилагодени на нашите барање. Препрарати за мрсна коса, за голем волумен, за плава коса, против првут…

Showing all 14 results

Showing all 14 results