Фризерски салон

Комплетна фризерска опрема која е потребна за професионално функционирање на еден салон фризерски салон. Професионални ножнички, заштитни мантили при работа и за клиенти, повеќе типови на чешели, четки за коса …

Showing 1–12 of 53 results

Showing 1–12 of 53 results