Помошен стол PR-201

Овој помошен фризерски стол го имаме во две бои, црна и црвена.
Помошниот стол (чираче) овозможува лесно движење низ вашиот салон. Лесен е за одржување и лесно се прилагодува на висина на која ви е потребно.
pr-201