Лак за коса

Лакот за коса ја прави косата сјајна и полна со еластичност. Ја суши без оставање на остатоци.Содржи заштитни филтери против влажност. Достапен е во два типа:

Power за долготраен ефект и цврстина;
Extreme за долготраен ефект и екстра јака цврстина.