Опрема за нокти

Доколку се занимавата во маникир, педикир и со надградба на нокти, тогаш вие сте на вистинското место. Премиум е фирма која врши продажба на целосна опрема за козметички салони.

Маникир и педикирПоситни и поедри турпии, ножици за кортикули, миризливи сапуни за педикир, помошни сунѓери за лакирање на нокти на нозете, како и уште многу други алатки за нега на вашите нозе и раце.

Во нашиот продажбен салон како и на фотографиите на нашата вебстрана можете да ги погледнете различните модели на UV ламби (види ги моделите на UV Ламби) кои ги продаваме (како и резервните UV ламби).
Имаме неколку типови на гелови за нокти од CrisNail и ProfiNails, како и прајмер, завршна фаза, ацетон, поединечни и целносни палети на типсови како и додатоци за украсување.

revolution-gel-za-nokti

За сите оние кои се на самиот почеток на оваа професија, со купените производи им даваме инструкции за правилно работење.

За повеќе информации јавете се на 075 344 777 во нашиот продажбен салон од понеделник до петок од 09:00 до 19:00 и сабота од 09:00 до 17:00.