Козметика

Премиум Професионал располага со голем број професионални производи за нега и козметика на вашето тело.
Соработуваме со голем број на салони ширум Македонија и вршиме достава на нашите производи до вашите салони.

Во нашата палета на козметичка опрема влегуваат производи за депилација, надоградба на трепки, нега на тело и коса… како и професионален инвентар за комплетно опремување на вашите козметички салони.
Располагаме со кревети за козметичарки, козметички кревети за масажа, педикирска столица, топлки за топол и за ладен восок.

Исто така би сакале да ве известиме дека соработуваме со шпанскиот бренд Depileve, и сме застапници во Југо-источниот дел на Македонија. Доколку сте заинтерсирени за дел од нивните производи, можете да ги нарачате на телефонскиот број 070 596 777 и да ги донесеме до вашиот салон.

Доколку сакате да биде во тек со новосите и промоциите кои ги имаме, би можеле да станете Фан на нашата Facebook Фан Страна www.facebook.com/premium.store.mk