Фризерски алат

Премиум располага со голем избор на фризерска опрема.

Имаме голем избор на алати за фризери и бербери, ножици, ефилерки, мантили за шишање, фенирање, фарбање, мантили за фризер, четки за фенирање (керамички и алуминиумски), фолија за шатирање, четки и канчиња за фарбање, футроли за алат, алуминиумска пумпица, огледала и уште многу друго.

Во палетата на нашите производи има и комплетен инвентар за опремување на фризерски салони.
Имаме голем избор на столови за фризер, берберски столови, лавори и помошни столови. Исто така имаме неколку видови на помошни колички и помошни столови за фризери.

Во нашиот асортиман на производи имаме и потрошен материјал.
Од потрошниот материјал имаме хартија за врат, шампони, хидроген, блаж, ампули, маски за коса, регенератори, лак за коса, пена за коса и друго.
Имаме и фарби за коса од брендот на Kyana, Rolland и KayPro.

 

Дел од нашите производи можете да ги погледнете овде на нашата веб страна, на нашиот Fan Page на Facebook www.facebook.com/premium.store.mk и во нашиот салон кој се наога во Струмица, во бараките под средното училиште “Никола Карев”, спроти месарница “Ѓозо”.

Доколку сте заинтерсирани за некои од нашите производи, можете да не побарате на телефонскиот број 070 596 777. Вршиме испорака на производите до голем број фризерски салони од републикава.