Лак за коса

Лакот за коса ја прави косата сјајна и полна со еластичност. Ја суши без оставање на остатоци.Содржи заштитни филтери против влажност. Достапен е во два типа: Power за долготраен ефект и цврстина; Extreme за долготраен ефект и екстра јака цврстина.
Погледни го производот