Posted on

Фигара- Електрични Апарати

Сакате постојано да сте во тек со новите модерни фризури?

Posted on

Топлилка за восок Патрон

Специјална промоција на Топлика за восок – патрон

Добијте ја Топилката за восок, погодна за патрони за цена од само 500 денари.

Топилката има едно копче на која се вклучува да работи. По само неколку минути, восокот е спремен за депилација. Потоа, таа ја одржува температурата на восокот.
Доколку се одлучите за ваква топилка за депилација, треба да знаате дека Восокот во патрон е наменет за ладна депилација.
Восокот за ладна депилација се вади со хартија или со материјал.
Долку немате восок патрони и хартија за депилација, разгледајте ги останатите прозводи за депилација.

Искористете ја оваа понуда!
Количините се ограничени!

Posted on

Држач за фен

Имаме пластичен држач за фен како од сликата подолу. Погоден е за заштрафување на ѕидна површина, а може и на мебел.
Држачот за фен го имаме во неколку бои: жолта, црвена и сина.

Доколку сакате да си купите држач за фен, може да го проследите линкот подолу.