UV ламба 2

kozmeticka-lamba
Наливни гелни нокти е техника на изливање со цел на подобрување на обликот и должината на ноктите. Со употреба на квалитетни гелови, типси, дополнителни производи, различни гелови во боја, гелови за француски маникир, цртање, контурирање и украсување на ноктите ни овозможува целосно да ги исполниме желбите на нашите клиенти. Со изработка на наливни гелни нокти може да се реши...
Погледни го производот

Помошен стол PR-201

Овој помошен фризерски стол го имаме во две бои, црна и црвена. Помошниот стол (чираче) овозможува лесно движење низ вашиот салон. Лесен е за одржување и лесно се прилагодува на висина на која ви е потребно.
Погледни го производот