Совети за нега на коса во зима

Најверојатно сте целосно свесни за фактот дека косата во секоја сезона има свои специфични потреби. Лето и зима се најагресивни сезони, со кои косата секогаш води жестока битка со цел да ја задржи мекоста, сјајот и целокупниот здрав изглед. Ви претставуваме 6 едноставни совети кои се од исклучително значење за грижата на косата... Длабоко потхранување  Честата употреб...
Погледни го производот

Специјална промоција!!!

 Со еден купен мантил за фенирање, добивате втор мантил ГРАТИС!!! Со два купени мантили за шишање, добивате еден мантил ГРАТИС!!! И уште многу други прозиводи... Искористете ја мудро оваа понуда.... *Количините се ограничени
Погледни го производот