UV ламба 2

kozmeticka-lamba
Наливни гелни нокти е техника на изливање со цел на подобрување на обликот и должината на ноктите. Со употреба на квалитетни гелови, типси, дополнителни производи, различни гелови во боја, гелови за француски маникир, цртање, контурирање и украсување на ноктите ни овозможува целосно да ги исполниме желбите на нашите клиенти. Со изработка на наливни гелни нокти може да се реши...
Погледни го производот

Кревети за козметичари Pr-900

Во нашиот изложбен салон можете да го погледнете целокупниот асортиман за опрема на козметички салони. Кревети, топилки, лупи, вапазони...
Погледни го производот