Боја за коса

Од неодамна, Премиум стана официјален застапник за грчкиот бренд KYANA.
Во нашата палета на производи ги имаме фарбите Studio Expressions од Кyana. Фарби кои перфектно ги покриваат бели вланка и нудат долготрајност на бојата.

Премиум во својот асортиман на производи ги има и професионални фарби за коса од италијанската фирмата за Rolland, KayPro и Farma Vita.
Ја имаме целата палета на нијанси и од двете фирми. За порачка на одредени фарби можете да се јавите на телефонскиот број 075 344 777

Доколку сакате вашиот фризерски салон да соработува со нашата фирма, јавете се на 070 596 777 за да добиете специјални погодности.

Освен фарби за коси, во палетата на производи имаме и канчиња, четки за фарбање, како и хидрогени за коса од 6%, 9% и 12%.