Бланж – осветлувач на коса

Компактен осветлувач на коса со заштитни ефекти кој е идеален за јаки третмани. Достапен е во три типа:

Бел – идеален за осветлување. Прецизен во своите резутлати. Ја осветлува косата од 7 до 8 тона.

Син– Специјална формула збогатена со агенти кои ја права вашата коса апсолутно бела. Лесен за нанесување. Мешавина мек и кремаст.

Виолетов – Идеален за вадење на бојата од корените. Содржи ниско ниво на амонијак. Лесен е за нанесување. Осветлува 7 до 8 тона.