Отстранувач на боја

Ја отстранува козметичката боја која била нанесена на коса преку хемиски процес, со тоа што ја прекинува врската од козметичката пигментација и го олеснува нивното отстранување. Може да се користи на делови од косата и на цела коса. По користење ја прави косата здрава и мека.
Погледни го производот

Хидроген

Специјален хидроген со прочистена вода без минерални соли за подобро навлегување во структурата на косата и за подобри резултати за нејзино обојување. Одличен стабилизатор 10, 20, 30 & 40 vol. Хидрогенот во имаме во пакување од 1 литар и од пакување од 5 литра.
Погледни го производот

Бланж – осветлувач на коса

Компактен осветлувач на коса со заштитни ефекти кој е идеален за јаки третмани. Достапен е во три типа: Бел – идеален за осветлување. Прецизен во своите резутлати. Ја осветлува косата од 7 до 8 тона. Син- Специјална формула збогатена со агенти кои ја права вашата коса апсолутно бела. Лесен за нанесување. Мешавина мек и кремаст. Виолетов – Идеален за вадење на бојат...
Погледни го производот

Совети за нега на коса во зима

Најверојатно сте целосно свесни за фактот дека косата во секоја сезона има свои специфични потреби. Лето и зима се најагресивни сезони, со кои косата секогаш води жестока битка со цел да ја задржи мекоста, сјајот и целокупниот здрав изглед. Ви претставуваме 6 едноставни совети кои се од исклучително значење за грижата на косата... Длабоко потхранување  Честата употреб...
Погледни го производот

Вистинска боја за мојата коса

Боја за коса
Каква треба да биде бојата за коса за да биде „топ“? Долготрајна, идеално да ги покрива белите влакна и да се грижи за косата.   Што значи „вистинска боја за мојата коса“? Новите формули за бои за коса настојуваат да се добие боја што ќе делува брзо, идеално ќе покрива, ќе трае и ќе се грижи за косата. Висококвалитетната боја за коса може да направи косата да изгл...
Погледни го производот

Минимален труд за убава коса

Долга коса - фарба за коса
1.Уживајте во долгата коса  Кога избирате соодветна фризура, имајте го предвид фактот дека сакате да изгледа добро и кога ќе започне да расте. Средната степенеста фризура ќе ви даде негуван и романтичен изглед .   2.Внимателно со електричните апарати  Најбрз начин да уништите штотуку скратена коса е неправилно користење на фигаро, пегла или пак фен кои се п...
Погледни го производот